Gezichts- en lichaamsverzorging

Voor dames en heren.
Voor een totale gezichtsverzorging kiest u zelf uw behandeling.
Van een standaardbehandeling tot een uitgebreide behandeling van gezicht en decolleté, met of zonder ampul. Deze ampul heeft extra werkstoffen voor uw huid, aangepast aan wat uw huid nodig heeft.
Bij een gezichtsbehandeling kiest u een massage. Een anti-stress of juist iets rustgevend, net wat u op die dag wenst.

Voor het totale wellness gevoel neemt u een lichaamsbehandeling al dan niet in combinatie met een gezichtsbehandeling.
 

Zie welness in het menu.

Huidverbetering

Wlt u een behandeling die de huid zichtbaar verbeterd, dan zijn er verschillende behandelingen mogelijk. Denk daarbij aan de dermabrasie en de bindweefsel behandeling, een fruitzuurpeeling of de ultrasoundbehandeling.

Bij dermabrasie wordt de huid, doormiddel van kristallen die op de huid gespoten worden, van dode huidcellen ontdaan en wordt weer stralend en fris en lijntjes worden minder zichtbaar. Ook met een glycolpeeling heeft u dit zelfde resultaat en oppervlakkige poigmentvlekken verdwijnen na enkele behandelingen.

Bindweefselmassage zet de huid zelf aan tot het vormen van nieuwe cellen.

 

Ultrasound gezichtsbehandeling

ultrasound-gezichtsbehandeling

Ultrasound werkt door hoge geluidstrillingen, die niet hoorbaar zijn. Deze trillingen geven een micromassage, waardoor de huid geactiveerd wordt. De huid werkt van binnenuit aan herstel en verjonging. Tevens wordt de ampul, die nodig is voor de geleiding, in de huid gesluisd.

De geluidsgolven zorgen er ook voor dat de spieren in het gezicht, hals of decolleté worden gestimuleerd. Hierdoor krijg je een betere doorbloeding en betere zuurstofopname. Het resultaat is een stevigere huid en huidcellen worden weer actief.

Deze behandeling werkt ook zeer ontspannend.

 

Fruitzuurbehandeling

Een fruitzuurbehandeling is een van de meest bekende peelings om de huid te laten stralen en te verstevigen. Het peelt de opperhuid door de dode huidcellen los te weken, waardoor de huid zich kan vernieuwen. De huid wordt zachter en gladder en oppervlakkige pigmentatie kan verminderen. Ook stimuleert het de productie van collageen en elastine.

De voordelen van een fruitzuur behandeling op een rijtje.

* fijne lijntjes, poriën en rimpels worden minder

* vermindert littekens van acne, verstopte poriën en onzuiverheden

* vermindert verkleuringen in de huid

* huid ziet er frisser uit, zorgt voor celvernieuwing, verstevigt en maakt zacht

* vochtbindend effect