Wellness / Huidverbetering

 

Hotstone massageHotstone massage
Het is een massage met warme vulkanische stenen en essentiële oliën. Essentiële oliën zijn 100% natuurzuiver en onverdund. Het lichaam en de spieren ontspannen, geeft geestelijke rust, verhoogt de doorbloeding en afvoer van afvalstoffen, versterkt het immuniteitssysteem, verhoogt de stofwisseling en het is een weldaad bij pijnklachten.


 


ModderpakkingModderpakking
Modder van de Dode zee is helend voor de huid. Het bevat goede mineralen en zouten die de huid zacht maken en herstellen, daarnaast ook magnesium (huidherstellend,verzachtend), kalium (vochtbalans, verwijderen van afvalstoffen)en calcium (maakt de huid rustig). U kunt kiezen uit een rugpakking of een pakking van de hele achterkant van het lichaam.

 

 

 

 

Kerala massage
kerlalaDit is een losmakende, reactiverende, ontspannende en een antistress energiebehandeling.
Deze bijzondere behandeling, geïnspireerd door de Ayurvedische traditie, helpt bij het losmaken van spanningen van het gezicht veroorzaakt door stress en een verkeerde houding. Tevens wordt de hoofdhuid en schouder/nek spieren gemasseerd. De reactivering van de energiepunten produceert een diepe zuurstof toevoer voor de huid, met een ontgiftend en stimulerend effect. Hierdoor is de huid toegankelijker voor werkstoffen uit de gezichtsproducten. De spieren van het gezicht, schouder en hals zullen ontspannen. De huid wordt zijde zacht, stralend en egaal.

 

 

 

 

Bindweefselmassage

Deze bindweefsel massage heeft een cosmetisch doel. Het stimuleert de doorbloeding in de huid, het versoepelt de huid (denk aan littekens), rimpels en plooien worden zachter en er ontstaat een verbetering van de huidconditie. Deze massage werkt op de diepere huidlagen. Als het bindweefsel vast zit dan kan de massage op die plaatsen ook wat pijnlijk zijn. Er zit dan namelijk een blokkade die los gemaakt moet worden, zodat de circulatie weer op gang komt. Voor een optimaal resultaat in het gezicht wordt eerst de rug gemasseerd. Als het bindweefsel op de rug vast zit, is er nooit een goede doorstroom naar het gezicht. Daarna volgt de gezicht, hals en decolleté massage.

bindweefselmassage

 bindweefselmassage1

 

 

 

 

 

 

 

Bellabaci cuppingmassage

Dit is een langzame en ontspannende massage met het gebruik van de Bellabaci cups die er voor zorgen dat het lichaam zichzelf ontgift gecombineerd met een bindweefsel, Zweedse of andere massage. Het mechanisme trekt het bloed uit de slagaders naar de haarvaten. Het bloed keert dan via de aderen weer terug om te worden gereinigd en afgevoerd. Bellabaci cuppingmassage heeft geen irriterende werking op het gezicht of lichaam. Het kan een lichte roodheid geven wat weer wegtrekt.

cuppingmassageHoe voelt een cuppingmassage?

Mensen ervaren vaak tintelingen en diepe warmte zelfs lang na de behandeling. Op het zenuwstelsel heeft het een kalmerend effect en men raakt vaak in een diepe staat van ontspanning. Het behandelend gebied kan rood worden door de stimulatie. Bij deze cups komt het bijna niet voor dat u grote ronde (blauwe) plekken krijgt. Dit is alleen het geval als er een grote stagnatie in het lichaam zit. Deze plek verdwijnt binnen enkele uren en in het uiterste geval een paar dagen.